Vår passion är välvårdade bilar

Vi som jobbar på AutoSpa CarWash Services brinner för biltvätt, polering och vaxning, ja allt som har med bil- och fordonsvård att göra. Och vi vill dela med oss av vår kunskap. Vår vision är att AutoSpa i Skövde skall bli en möteplats för bilägare, privatpersoner som företag, som vill utöva professionell, miljövänlig bilvård – med hjälp av de tjänster och produkter vi erbjuder.

Vår mission

Kunden skall alltid uppleva det enkelt, roligt och miljövänligt att vårda sin bil på AutoSpa i Skövde.

Vårt mål

Att våra kunder enkelt ska kunna tvätta bilen miljövänligt hos oss.

AutoSpa CarWash services är ett privatägt bolag och är, med sitt helhetkoncept för bilvård, unikt i Sverige.

Mångårig erfarenhet - En garanti för kunden

1996

AutoSpa:s ägare Tarek A. Rahman startar sin första bilvårds anläggning i Skövde.

1999

Tankarna och idén på ett fullservicekoncept för kvalitativ och miljövänlig bilvård börjar ta form i takt med att miljökraven från samhälle och konsument ökar.

2008

På förfrågan från DITEC Sverige startar Tarek A. Rahman upp ett DITEC Center Skövde med tillhörande serviceteam.

2011-2012

Efterfrågan på miljövänlig bilvård ökar hos såväl konsumenter som företag. De sista bitarna faller på plats i Tarek´s affärsupplägg och helhetskonceptet AutoSpa CarWash Services i Skövde startas upp. Hösten 2012 sätts spaden i jorden för det som skall komma att bli ett av Nordens modernaste bilvårdscenter.

2013

Sommaren 2013 invigs regionens första AutoSpa CarWash Services på Stallsikens handelsområde i Skövde. Anläggning är vid starten unik i sitt slag i Norden.